el-tjek valby
el-tjek valby

El-tjek - el-installatør Valby & København

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave – få mere for pengene med en erfaren fagmand

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Tilbud og pakkeløsninger på el-tjek Valby & København

Få et el-tjek ved salg af lejlighed og hussalg til en god pris af en erfaren el-installatør i Valby og København. Godt håndværk er vigtigt – ikke mindst når det gælder el-arbejde. Kvalitetsarbejde sikrer nemlig, at man får et både kønt, sikkert og holdbart resultat.

Men når det så er sagt, er der ingen grund til at betale for meget for en god el-installatør i København, når du ønsker et el-tjek København eller Valby. Hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, er der sikkert andre ting, du hellere vil bruge penge på.

Stærk el tjek pris af el-installatør fra Valby

Jeg tilbyder min effektive hjælp til en rigtig god og konkurrencedygtig el tjek pris. På den måde er du sikker på at få mere for pengene, næste gang du står med en opgave eller et projekt, der kræver en dygtig elektrikers hjælp. Jeg udfører også el tjek ved salg af lejlighed og hussalg i hovedstaden.

El-tjek af erfaren el-installatør København

Jeg har knap 10 års erfaring som elektriker. Derfor har jeg prøvet at udføre de fleste slags opgaver og projekter mere end én gang. Det gør, at jeg i dag er både effektiv og hurtig i mit arbejde, uden at det går ud over resultatet eller kvaliteten.

Jeg er stolt af mit håndværk og udnytter tiden fuldt ud, så resultatet bliver så godt som absolut muligt. Netop derfor kan jeg tilbyde konkurrencedygtige tilbud, hvor de fleste kan være med. Det gælder ikke mindst de større el-opgaver som fx el-entreprisen på fulde lejlighedsrenoveringer. Jeg er i tæt dialog med andre virksomheder, og jeg kan give en god samlet pris for en pakkeløsning på el-delen.

El-tjek af bygningens installationer

Mine mange års erfaring inden for el-branchen gør, at jeg kan tilbyde at løse de fleste typer opgaver. Med et professionelt el-tjek af er du sikret, at dine elinstallationer er korrekte og lovlige i forbindelse med køb eller salg af din bolig. Dermed kan både køber og sælger opnå tryghed og sikkerhed mod brandfare og fejlinstallationer. Under et el-eftersyn bliver alle synlige elektriske installationer grundigt undersøgt og gennemgået for fejl eller ulovlig opsætning. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvad jeg kan udføre af opgaver. Jeg gør mig stor umage med at kunne tilbyde dig det bedste resultat og den gode kundeoplevelse. Som kunde hos Findalens El Service er du sikret veludført arbejde, professionel rådgivning og god personlig service.

Få et tilbud allerede i dag

Det kan være svært at vælge en god elektriker – især hvis man ikke har noget konkret at gå ud fra. Jeg udfører alle former for elopgaver og el tjek ved hussalg og salg af lejlighed. Jeg er fuldstændig ærlig og gennemsigtig omkring mine priser.

Derfor giver jeg også gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, inden du beslutter dig. Mit mål er at give mine kunder den absolut bedste oplevelse og service hele vejen igennem.

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte mig direkte på enten telefon og mail. Så giver jeg dig et godt tilbud på netop den opgave eller det projekt, som du står med.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde