Findalens El service
Findalens El service

Ekspertise og specialer

Spot installationer og renoveringer – få effektiv og hurtig hjælp med en erfaren håndværker

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Specialer

Når man gør noget mange gange, bliver man bedre og bedre til det. I mit fag er det ingen undtagelse. Blandt mine specialer som elektriker er blandt andet spot installationer og renoveringer af hele lejligheder.

Det sikrer ikke kun, at jeg kan levere en hurtig og effektiv service med et godt og holdbart resultat. Det betyder nemlig også, at jeg kan udføre den slags opgaver til en pris, der er utroligt konkurrencedygtig.

Min erfaring på disse områder gør nemlig, at jeg kan udføre arbejdet på kortere tid, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du står med en opgave med fx spot installation eller en renovering af en lejlighed eller et hus, stiller jeg altid min eksperthjælp til rådighed.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

El-entreprise på lejlighedsprojekter

Hvis en lejlighed skal renoveres, giver det god mening også at gå alle el-installationerne igennem. Måske noget af det er udført ulovligt, eller måske man ønsker en helt anden løsning.

Jeg har stor erfaring med de el-relaterede opgaver til lejlighedsprojekter. Med andre ord tilbyder jeg at stå for el-entreprisen i tæt dialog med andre virksomheder i forbindelse med renovering af lejligheder.

Det sikrer, at du som kunde får den bedst mulige pris og mindst muligt besvær med el-arbejdet. Netop fordi jeg har mangeårig erfaring på området, kan jeg give et godt tilbud, hvor du får en god pris, uden du behøver at være bekymret for kvaliteten af arbejdet.

Spot installationer m.m.

Skal du have opsat og installeret spots i dit hjem, står jeg også klar til at klare den opgave til punkt og prikke. Jeg er stolt af mit håndværk, og derfor er kvalitet noget, der også er utroligt vigtigt for mig.

Jeg udnytter tiden fuldt ud og går ikke fra en opgave, før jeg er 100% tilfreds med resultatet. Det er din garanti for, at du får mest muligt for pengene – hvad enten det gælder lejlighedsrenoveringer, spot installationer eller noget helt tredje.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde