Findalens El Service
Findalens El Service

Professionel rådgivning

Få rådgivning af erfaren elektriker – undgå fejl og få den bedst mulige løsning

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Rådgivning

For dem, der ikke arbejder med det til dagligt, kan elinstallationer og el-arbejde virke som lukket land. Det kan være lidt en jungle at finde ud af og forstå, hvad mulighederne og reglerne egentlig er.

Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis man er ved at udføre en el-renovering i sit hjem eller i sine erhvervslokaler.

Det er nemlig utroligt vigtigt, at alle elinstallationer udføres korrekt og i overensstemmelse med loven, samtidig med at de matcher dine individuelle behov.

Derfor tilbyder jeg kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat med din el-opgave eller dit projekt.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Stor viden og erfaring

Med 10 års erfaring i mit fag har jeg opbygget en stor viden og kendskab til de forskellige muligheder og løsninger, der findes. Og ikke kun det – jeg ved også, hvordan man udfører dem i praksis.

Derfor er jeg en god allieret at vælge, når det er tid til at renovere eller på anden måde udføre el-arbejde derhjemme eller i firmaet.

For såvel som rådgivning og vejledning kan jeg også tilbyde at udføre arbejdet til en rigtig konkurrencedygtig pris. Samtidig er jeg en stolt fagmand, som sætter pris på, at tingene bliver gjort ordentligt.

Det er nemlig mindst lige så vigtigt for mig som håndværker, at resultatet bliver godt, som det er for dig som kunde.

Kontakt mig allerede i dag

Jeg brænder for at hjælpe andre, og det er grunden til, at jeg startede selvstændigt. Når du bruger mig som din elektriker, er du nemlig sikker på, at det altid er den samme fagmand, der kommer ud.

Det sikrer en rød tråd og god kommunikation gennem hele projektet. Skulle der opstå behov for ændringer og justeringer undervejs, er jeg fleksibel og finder i fællesskab med dig frem til den helt rigtige løsning.

Har du brug for rådgivning omkring dit projekt eller din opgave, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde