Findalens El Service
Findalens El Service

Min profil

Hvem er jeg? Manden bag Findalens El Service

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Om mig

Mit navn er Oliver Sundgaard Findalen, og jeg er manden bag Findalens El Service.

Kort sagt er jeg en erfaren og seriøs elektriker, der brænder for at give mine kunder en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Jeg har knap 10 års erfaring i faget og har været selvstændig siden april 2019. Grunden til at jeg startede selvstændigt var, at jeg ønskede at tilbyde kunderne en mere personlig og tæt mulighed for samarbejde, når det gælder el-arbejde og el-projekter.

Når du vælger mig, er du sikret, at det altid er den samme seriøse og kompetente fagmand, der rykker ud for at hjælpe dig.

Kompetent hjælp til både private og erhverv

Jeg hjælper både private og erhvervskunder med stort set alle former for el-arbejde.

Personligt er jeg en stolt fagmand, som sætter pris på, at alting er i orden og udført til punkt og prikke. Derfor vil du opleve, at jeg er en grundig håndværker, der udnytter tiden fuldt ud.

Mine priser er utroligt konkurrencedygtige, da jeg ikke mener, at håndværk i høj kvalitet behøver koste en formue. Hvis du sætter pris på tæt kontakt og tryghed, er jeg derfor et godt valg af elektriker.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Kontakt mig allerede i dag

Jeg holder til i Valby, men bevæger mig gerne omkring København og hele Sjælland for at hjælpe mine kunder. Mine specialer er spot installationer og lejlighedsrenoveringer, hvor min store erfaring gør mig i stand til at arbejde ekstra hurtigt og effektivt.

Dog er jeg fleksibel og tager imod alle opgaver. Står du med et behov for hjælp, er du derfor mere end velkommen til at kontakte mig direkte og få en uforpligtende snak og måske et godt tilbud på netop din opgave.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde