Priser
Priser

Priser på Findalens El

Se vores skarpe priser eller få et gratis tilbud på din opgave

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Få et godt tilbud

Med mange års erfaring er jeg grundig, men samtidig effektiv og hurtig i mit arbejde. Det sikrer dig de billigste priser for en kompetent elektriker.

Jeg ønsker at have konkurrencedygtige og samtidig gennemsigtige priser, så du som kunde aldrig føler dig snydt. Hos Findalens El Service er du altid sikret pålidelighed, tryghed og unik service, da det er den samme specialist, der kommer forbi hver gang.

Herunder ser du mine overordnede priser, men står du med en større eller anderledes opgave, så er du også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg giver gerne et gratis tilbud på din opgave. Alle priser er eksklusive moms.

Findalens priser

Opstartsbesøg

960 kr.

Prisen er inkluderet kørsel inden for rimelige grænser, første times arbejde på din adresse samt servicevogn.

Efter den første time betaler du pr halve time.

Specialist

275 kr. pr halve time

Jeg kommer som fagmand mellem 7:00-15:00.

Prisen er inklusiv servicevogn og afregnes pr halve time påbegyndt.

Arbejdsmand

165 kr. pr halve time

En arbejdsmand laver meget af det supplerende arbejde, der holder prisen nede på jeres projekt.

Prisen indeholder servicevogn og regnes pr halve time påbegyndt.

Overarbejde

795 kr. i timen

Ved eventuelt overarbejde alle hverdage efter 15:00 faktureres der pr påbegyndte time.

Udkaldsvagt

2800 kr.

En udkaldsvagt indebærer service i weekender eller hverdagen mellem 15:00-7:00. Prisen er inklusiv tillæg for udkaldet samt 2 timers arbejde.

De to timer starter når elektrikeren kører hjemmefra til han er hjemme igen. Efter to timer faktureres der pr påbegyndt time.

KLS rapport

125 kr.

En KLS rapport eller slutkontrol er et lovkrav. Den skal altid udarbejdes ved autorisationskrævende arbejde.

Jeg udarbejder rapporten og gemmer den i 10 år. Det sikrer både dig og os, at arbejdet er korrekt udført.

Vær opmærksom på

Vores priser er inklusive miljøtillæg. Miljøtillægget er et lovkrav, der dækker en korrekt affaldshåndtering og bortskaffelse af affald. Dette sørger Findalens El Service selvfølgelig for.

I servicevognen har jeg langt de fleste materialer der er nødvendige, men skulle det alligevel ske at din opgave kræver specielle materialer, er det billigst for dig som kunde at anvende strakslevering. Vi bestiller materialerne så de kommer inden for 1 time og du sparer derved penge på en ny aftale med elektrikeren. Prisen for en strakslevering varierer.

  • En lille fastbox i zone 1 (Storkøbenhavn), koster kr. 250,- ekskl. moms.
  • En lille fastbox i zone 2 (udenfor Storkøbenhavn), koster kr. 450,- ekskl. moms.

(Fastbox: ekspres levering inden for 1 time)

Hvis der er parkeringsbetaling i området, er dette dit ansvar som kunde og beløbet vil tillægges fakturaen. Hvis det er muligt at fremskaffe et gæstekort eller andre alternativer for gratis parkering, er dette en god løsning.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.

Miriam og Helge Sørensen, Holte.

Professionel, resultatorienteret og imødekommende er de ord jeg vil beskrive Findalens el ApS med.
Vi er rigtig glade for arbejdet og for Olivers evne til ikke bare at klare opgaverne, men også til at finde fagligt funderede løsninger undervejs, der passede til vores tidsramme og budget.

Christian Wad Jepsen, Valby

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde