ladestation elbil
ladestation elbil

Ladestation til elbil

Montering af ladestander – hos private og mindre virksomheder

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Opsætning af ladestation elbil

Ønsker du en ladestation til elbil hjemme hos dig selv eller en elbil ladestander hos din virksomhed? Hos Findalens El Service tilbyder jeg professionel installation af elbil ladestandere.

Når du har brug for at oplade din elbil, er det nemt og bekvemt at kunne oplade bilen hjemmefra eller hos virksomheden.

Jeg rådgiver om mulige løsninger og sørger for strøm til elbiler enten hjemme hos private eller mindre virksomheder. Jeg monterer og installerer ladestandere til elbiler i bl.a. Valby, København og Nordsjælland.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Høj kvalitet og grundigt el-arbejde

Står du og skal investere i en elbil, og ønsker du faglig og kompetent vejledning om alt fra fysiske rammer, elforsyning og montering af din ladestander?

Så hjælper jeg gerne med kompetent el-faglig rådgivning og stiller min ekspertise til rådighed, så du får netop den ladeløsning, der passer til dit behov.

Med Findalens El Service får du en grundig og løsningsorienteret elektriker, som kan levere el-arbejde af høj kvalitet og kompetent rådgivning og sparring.

Øget fleksibilitet med egen ladeboks

Opsætning af en ladeboks i virksomheden kan være til glæde og gavn for kunder og medarbejdere, som ønsker fleksibilitet og tilgængelighed, når det gælder muligheden for at få strøm til elbilen. Ønsker du en elbillader hjemme i privaten, så er det nemt at sætte bilen til opladning, når du ikke er på farten, og så er bilen klar og fuldt opladet, når du skal bruge den igen. Det giver tid og overskud i hverdagen selv at kunne disponere. Dermed er du som elbilbilist ikke afhængig af at skulle finde en ledig offentlig ladeboks. Elbilopladeren skal gerne installeres et sted, hvor den står overdækket og beskyttet, fx i garagen eller carporten.

Personlig service af erfaren elektriker

Som selvstændig elektriker med 10 års erfaring bliver du altid mødt at den samme kompetente fagmand. Med en solid erfaring som elektriker er jeg i stand til at tilbyde mine kunder de bedste resultater og løsninger hver gang.

Jeg vægter tryghed og tæt kontakt i samarbejdet med mine kunder. Derudover tilbyder jeg en høj personlig service og en god dialog om dine ønsker til din opgave ved installering af din elbil ladestander.

Du er derfor i trygge og professionelle hænder, når jeg skal varetage dine installationer.

For private og mindre virksomheder

Har du brug for professionel rådgivning om en hjemme ladestander til din elbil? Eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på montering og tilslutning af ladestandere til virksomhedens firmabiler?

Så står jeg klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning og et godt tilbud på opladning til din elbil. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde