Findalens El Service
Findalens El Service

Kontakt

Kontakt mig i dag og få et gratis tilbud på din opgave

Jeg svarer altid inden for 24 timer

Kontakt mig

  • Findalens El Service IVS
  • Thyregodsvej 8, 4. th.
  • 2500 Valby
Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Hos Findalens El Service er det dig som kunde, der er i fokus. Derfor vil jeg altid gerne høre fra dig. Årsagen til, at jeg i april 2019 startede selvstændigt, var et ønske om at yde en ekstraordinær service.

Derfor sætter jeg en tæt kontakt og ærlig kommunikation med kunden i højsædet. På den måde er begge parter sikret, at resultatet bliver absolut bedst muligt, samt at det stemmer overens med alle ønsker og forventninger. Og den tætte dialog starter allerede fra første dag.

Derfor vil jeg meget gerne høre fra dig, hvis du står med en opgave eller et projekt, hvor du overvejer at gøre brug af min hjælp.

Få et godt tilbud

Mine priser er meget konkurrencedygtige, og jeg er helt ærlig omkring dem. Det er dog svært at give generelle priser, da el opgaver kan være meget forskellige i type og omfang.

Hvis du tager kontakt til mig, giver jeg gerne et både gratis og helt uforpligtende tilbud på netop den opgave, som du står med.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde