el-eftersyn valby
el-eftersyn valby

El-eftersyn Valby - dørtelefon og HPFI udskiftning Valby og København

Erfaren el-installatør udfører alt inden for el-arbejde

Jeg svarer altid inden for 24 timer

El-eftersyn København & Valby

Jeg udfører el-eftersyn, reparation af dørtelefon, udskiftning af HPFI i Valby og København - og mange andre opgaver. Grundet min mangeårige erfaring og brede kompetencer kan jeg tilbyde de fleste ydelser inden for el-faget, som jeg kan udføre med et godt og sikkert resultat.

El-arbejde kan være mange forskellige ting, men uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står jeg klar til at løse din opgave. Jeg udfører opgaverne med høj kvalitet, effektivitet og ikke mindst en ekstraordinær god service for øje. Mine priser på el eftersyn, udskiftning af hfi relæ til hpfi relæ og øvrige el opgaver er konkurrencedygtige.

Det tilbyder jeg som erfaren elektriker

Hos Findalens El Service kan du blandt andet få hjælp til:

  • Data og TV
  • El-eftersyn i København
  • Udskiftning af gammel el tavle
  • Indfræsning af nye ledninger og kabler
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Nybyg og renoveringer
  • Ejendomsservice
  • Ladestation til elbil

Og meget andet...

Installation af dørtelefon Valby

Jeg kan være behjælpelig med stort set alle opgaver og projekter inden for mit fag, lige fra porttelefon til lejligheder til udskiftning af el kontakter. Min erfaring gør, at jeg har prøvet lidt af hvert – og derfor må du ikke tøve med at kontakte mig, hvis behovet opstår.

Det kan også være, at du står i en situation, hvor du ikke er sikker på, hvad problemet er. Hvis noget ikke virker, og du har brug for hjælp til at finde fejlen, er jeg også klar til at hjælpe.

Jeg finder frem til problemet og løser det på en sikker og holdbar måde. Derfor er jeg et godt valg for dig, der vil være sikker på, at alt er i orden.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Altid den samme fagmand

Jeg er enemand i Findalens El-service IVS. Jeg startede som selvstændig med det ene mål at kunne tilbyde kunderne en service lidt ud over det sædvanlige.

Det betyder, at du altid kan være sikker på, at det er den samme kompetente håndværker, der kommer ud og løser dit problem. Det giver mere tryghed i processen, hvad enten der er tale om en mindre opgave eller et større projekt.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde