el-arbejde
el-arbejde

El-arbejde for virksomheder

El-renovering og installationer i butikker og restauranter – kompetent hjælp til mine erhvervskunder

Jeg svarer altid inden for 24 timer

El service til butikker og restauranter

En ekstraordinær service og med et resultat i absolut topkvalitet - det er mit mål som elektriker og fagmand, som jeg ønsker at tilbyde mine kunder. Og det gælder ikke kun for private, som ønsker professionelt el-arbejde i Valby. Gennem min tid som elektriker har jeg nemlig også udført mange opgaver for erhvervskunder i København. Derfor kender jeg også til de unikke udfordringer, som kan opstå, i forbindelse med elinstallationer og -renoveringer i fx butikker og restauranter. Hvis man som erhvervskunde står med et projekt eller en opgave, der kræver en kompetent fagmand, står jeg derfor klar til at hjælpe.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Alt el-arbejde i erfarne hænder

Som elektriker med 10 års erfaring i faget kan jeg lidt af hvert. Hvad enten det gælder installation af hvidevarer, installation af spots, ejendomsservice eller noget helt fjerde, har jeg både erfaringen og kompetencerne til at hjælpe. Det samme er tilfældet, hvis der opstår en fejl i jeres systemer, og I har brug for hjælp til at løse problemet.

Professionel rådgivning om renovering

Skal der udføres en renovering af erhvervslokaler, står jeg også klar med ikke alene det håndværksmæssige aspekt, men også med rådgivning og vejledning.

Det kan nemlig være lidt af en jungle at finde ud af, hvad man vil og ikke vil, samt hvad man må og ikke må gøre. Her har jeg en stor viden at trække på, hvorfor jeg er en god allieret, når man vil udføre el-renovering af butiks- eller restaurantlokaler.

Tæt dialog med dig om projektet

For mig er det vigtigste, at du som kunde får den optimale oplevelse og resultat ud af vores samarbejde. Derfor udfører jeg altid opgaver og projekter i tæt samarbejde med dig som kunde, uanset om det gælder installation af hvidevarer eller andre typer el-arbejde.

Det sikrer, at det endelige resultat lever op til alle ønsker og forventninger. Hvis du er interesseret i at få hjælp til din el-renovering af dit erhvervslokale, er du velkommen til allerede i dag at kontakte mig og få en uforpligtende snak og et tilbud.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde