el-renovering
el-renovering

El-renovering og el-installation Valby & København

Få kompetent hjælp – stor erfaring, godt håndværk og en ekstraordinær service

Jeg svarer altid inden for 24 timer

El-renovering & el-installation København

Har du brug for el-renovering i bygningen? I moderne bygninger er der et stort behov for elektronik, der bare fungerer. Derfor er det vigtigt med tilstrækkelige elinstallationer i boligen såvel som i virksomheden. Findalens El Service udfører elektriker renovering af el installaion fra min base i Valby og til hele København

Elektriker renovering ved ombygning

El renovering og ny installationer kan være nødvendige, hvis de nuværende er forældede. Gamle installationer er hverken så effektive eller sikre, som dem man kan lave i dag.

Derfor giver det i mange tilfælde rigtig god mening at udføre en el renovering af installationerne. Renovering af el installation kan være en god løsning, hvis man alligevel er i gang med en renovering af bygningen.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst tlf. eller e-mail Skriv venligst tlf. eller e-mail

Godt håndværk og el-installation i Valby

Når alt er nyt og velfungerende, er det synd, hvis man skal døje med de gamle elinstallationer, som i visse tilfælde også kunne vise sig at være ulovlige. Jeg har stor erfaring på området og som elektriker, og når det drejer sig om professionelt el-arbejde, står jeg til rådighed, når du har brug for hjælp til en effektiv og grundig renovering.

Høj effektivitet og solid kvalitet

Som elektriker med mange års erfaring i branchen kan jeg både hurtigt og effektivt løse de fleste typer el-opgaver og altid til aftalt tid og pris. Jeg udfører og servicerer både el-installationer ved renoveringsprojekter og varetager større og mindre el-opgaver for private kunder, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Har du brug for professionel hjælp til en el-opgave eller et projekt, så er du meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere. Jeg giver også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Få den bedste løsning til dig

Renoveringer af el er populære, især ved beboelse i ældre ejendomme. Men når det kommer til elinstallationer og renoveringer, er der ikke én simpel løsning, som passer på alle.

Derimod kommer det meget an på en række personlige faktorer som fx livsstil, budget, den enkelte bygning osv. Jeg har 10 års erfaring i mit fag, hvorfor jeg har en stor viden og kendskab til de forskellige muligheder.

For mig er det utroligt vigtigt, at mine kunder altid ender med den helt rigtige løsning og et godt resultat, der passer perfekt til dem. Derfor foregår alle opgaverne i tæt dialog mellem kunden og mig som fagmand.

Hvad koster en ændring af el-installationer?

Netop fordi en renovering af el kan se ud på mange forskellige måder, alt afhængig af den enkelt opgave, er det svært at give ét simpelt svar på, hvad en renovering koster.

Men jeg giver gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave eller dit projekt.

Kontakt mig allerede i dag på telefon eller e-mail, så vi kan få en snak om netop din el-opgave, og så giver jeg et godt tilbud på, hvad netop din renovering vil koste med min kompetente hjælp.

Som elektriker med 10 års erfaring kan jeg levere el-arbejde til både private og erhverv.

Hos Findalens El Service får du en seriøs og professionel fagmand, som udfører håndværk af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i tæt dialog med dig som kunde.

Åbningstider

Alle hverdage 7:30 - 17:00

Høj service og god dialog

Kvalitet til en fair pris

Grundigt el-arbejde

Kundeudtalelser

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød strand

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Cecilie, Solrød strand

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Tina Hansen, Solrød strand

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens el kan klart anbefales.

Denice Søgaard, Skovlunde